U bent hier:

EV Ardennenweekend

Deze zomer gaat Enig Verschil naar de Ardennen voor een superleuk, gezellig weekend! Verwacht je aan leuke spelletjes, een spannende kayaktocht en andere toffe activiteiten. We verblijven dit jaar in een mooi vakantiehuis aan de oever van de Ourthe.
Voor wie? Iedereen (LGBTQQIAAP++) tussen 18 en 29 jaar is welkom.
Wanneer? vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni.
Waar? La Roche-en-Ardenne.
Wat kost het? € 60,- per persoon (incl. 2 nachten verblijf, activiteiten, eten en drinken) In deze prijs zit alles inbegrepen (behalve vervoer).
Hoe geraak ik daar?
- Wij als organisatie proberen een overzicht te maken van hoe iedereen zich naar daar verplaatst en waar mogelijk proberen wij een carpool te fixen.
- Met de trein sta je in 2u. en 25 min. in Marloie en komen wij je afhalen aan het station. Ben je jonger dan 26 jaar? Dan kost je dit slechts € 12,- heen-en-terug.

WEES ER SNEL BIJ! DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT TOT 26 PERSONEN!

Hoe inschrijven? Klik op 'tickets beschikbaar' en vul het formulier in! Aan het einde van het fornulier vind je de betaalgegevens. Nadat we je betaling hebben ontvangen is je aanmelding definitief.

Ken je niemand bij Enig Verschil en wil je graag mee met deze toffe activiteit? Geen probleem! Neem contact op met onze onthaalverantwoordelijke via onthaal@enigverschil.be of via WhatsApp op nummer 0483/55 60 86.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel
Draakplaats 1
2018 Antwerpen 18

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 juni 2018 tot 17 juni 2018
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Reservaties
Organisatie Enig Verschil
Contact onthaal@enigverschil.be
0483/55 60 86
Links
Trefwoorden @wjnh, #wjnh, @cavaria, #cavaria