U bent hier:

EuroVolley

TopVolleyBelgium organiseert voor het eerst een Europees Kampioenschap voor de mannen. TopVolleyBelgium brengt samen met Nederland, Frankrijk en Slovenië opnieuw een absoluut volleybalfeest naar ons land. De Belgian Red Dragons rekenen op de steun van hun fans tijdens hun matchen in Brussel en Antwerpen. Onze nationale trots speelt de wedstrijden van zijn poule in Paleis 12 op 13 en 14 september.
TopVolleyBelgium organiseert voor het eerst een Europees Kampioenschap voor de mannen. Het is bovendien de eerste keer ooit in de geschiedenis dat 4 landen samen een EK volleybal tot stand brengen. TopVolleyBelgium brengt samen met Nederland, Frankrijk en Slovenië opnieuw een absoluut volleybalfeest naar ons land.

De Belgian Red Dragons rekenen op de steun van hun fans tijdens hun matchen in Brussel en Antwerpen. Onze nationale trots speelt de wedstrijden van zijn poule in Paleis 12 op 13 en 14 september. De 15e verhuist het ‘EuroVolley-circus’ naar de Lotto Arena in Antwerpen om de resterende poulewedstrijden af te werken.
De teams die de poulefase overleven, spelen de twee volgende rondes in het Sportpaleis. De achtste en kwartfinales zullen in de grootste evenementenhal van België plaatsvinden. Daar wordt gestreden voor de tickets van de halve finales in Slovenië en Frankrijk. De Franse federatie organiseert de finale in Parijs op 29 september.

Info

Waar Brussels Expo
Belgiëplein - Heizel
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 13 september 2019 tot 14 september 2019
Prijs
Basistarief: € 34,00; Categorie 2: € 24,00
€ 34,0
Organisatie TopVolleyBelgium
Contact info@topvolleybelgium.be
+3222571606, +3222571600
Links
Trefwoorden INTER
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over EuroVolley op UiTmetVlieg.be