U bent hier:

Eriksson Delcroix & Sun Sun Sun Orkestra

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix, waren zij op de voorstelling van het betreffende album in de Antwerpse Roma ook op het podium te gast. Wie erbij was, zal het moeiteloos en enthousiast kunnen beamen: een en ander zorgde voor magische momenten. Dat is mooi, dat is goed, maar het nog betere nieuws is dat die avond concrete gevolgen zal hebben en dat de samenwerking tussen beide groepen in 2018 zal worden verdergezet. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere, noem het ‘geheimzinnige’ arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.
Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroixrepertoire – optredens, kortom, die als bloedstollend en onvergetelijk zullen worden ervaren, en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix innig dankbaar zullen zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Kluize
Sportstraat 3
9860 Scheldewindeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 januari 2018
Prijs
Basistarief: 18,00 €; 60+, andersvaliden: 17,00 €; studenten, -19, klein abo: 16,00 €; groot abo: 15,00 €; abo XL: 14,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie GC De Kluize
Trefwoorden vivavlaanderen