U bent hier:

ERIKSSON DELCROIX & SUN*SUN*SUN ORKESTRA

+1 punt

Bjorn Eriksson (bekend als gitarist Zita Swoon, frontman van Maxon Blewitt en de man achter The Broken Circle Breakdown-soundtrack & -band) en Nathalie Delcroix (o.a. Laïs) vormen naast een echtpaar ook het country- en bluegrassduo Eriksson Delcroix.

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix, wordt de samenwerking tussen beide groepen in 2018 verdergezet. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere, noem het ‘geheimzinnige’ arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.
Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroixrepertoire, kortom een optreden, dat als bloedstollend en onvergetelijk zal ervaren worden en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix innig dankbaar zullen zijn.

niet-leden: 18 euro | leden, 55+: 16 euro | -18, studenten tot 26 jaar: 14 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Ieper - Het Perron
Fochlaan 1
8900 Ieper

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 27 januari 2018
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Westhoek: € 3,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Het Perron
Trefwoorden UiTPAS Westhoek, vivavlaanderen, UiTinMijnRegio

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS