U bent hier:

Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra

Op hun nieuwe plaat Magic Marker Love staan Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix in herfstmodus. De plaat bulkt van de intimistische, overwegend sombere liedjes, die worden bijgekleurd door het vijfkoppige strijkersensemble Sun Sun Sun Orkestra. Tragisch, filmisch en donker, een sound die doet denken aan grootheden als Nick Cave. Kippenvelmuziek dus!

Soms gebeuren er magische dingen op een podium… Zo ook toen Eriksson Delcroix in 2015 hun album ‘Heart Out of its Mind’ voorstelde in de Antwerpse Roma. Contrabassist Tim Vandenbergh had voor het album enkele arrangementen geschreven, en speelde in de Roma een stukje van de set mee, samen met zijn kompanen van het Sun*Sun*Sun Orkestra. De combinatie van Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere arrangementen en de bijzondere sound van het vijfkoppige strijkersensemble, gekoppeld aan de eigengereide country van Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix, werkte zo goed dat een nieuw verbond voor de hand lag.

Nu gaan ze dus samen de hort op. Ze beloven een onvergetelijk en bloedstollend optreden, met nieuwe nummers, covers van vergeten parels en een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroix-repertoire.

Info

Waar Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 18 januari 2018
Leeftijd 18+
Prijs € 18,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum 't Getouw
Contact 014 33 09 00
Trefwoorden vivavlaanderen