U bent hier:

Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra een aantal arrangementen had verzorgd voor 'Heart Out Of Its Mind' van Eriksson Delcroix, waren zij op de voorstelling van het betreffende album in de Antwerpse Roma ook op het podium te gast. Wie erbij was, zal het moeiteloos en enthousiast kunnen beamen: een en ander zorgde voor magische momenten. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere, noem het ‘geheimzinnige’ arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroixrepertoire, kortom, die als bloedstollend en onvergetelijk zullen worden ervaren, en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix innig dankbaar zullen zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar City
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 januari 2018
Prijs
Basistarief: 12,00 €; ADD: 14,50 €; -26 jaar & 60-plus VVK: 10,00 €; -26 jaar & 60-plus ADD: 12,50 €; Met jeugdvoordeelpas VVK: 6,00 €; Met jeugdvoordeelpas ADD: 7,25 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie Dienst Cultuur Nieuwpoort
Trefwoorden vivavlaanderen, UiTinMijnRegio