U bent hier:

Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun orkestra - Concert

Bjorn Eriksson (Zita Swoon, Admiral Freebee) en Nathalie Delcroix (Laïs) leren elkaar kennen, beginnen samen te zingen en worden verliefd. Of beter: worden verliefd, beginnen samen te zingen en leren elkaar kennen.
Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor 'Heart Out Of Its Mind' van Eriksson Delcroix, waren zij op de voorstelling van dit album in de Antwerpse Roma ook op het podium te gast, en wie erbij was, zal het moeiteloos en enthousiast kunnen beamen: een en ander zorgde voor magische momenten. Dat is mooi, dat is goed, maar het nog betere nieuws is dat die avond concrete gevolgen zal hebben en dat de samenwerking tussen beide groepen in 2018 wordt verdergezet. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere, noem het 'geheimzinnige' arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroixrepertoire die als bloedstollend en onvergetelijk zullen worden ervaren, en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum de Brouckere
Aartrijkestraat 6
8820 Torhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 9 februari 2018
Prijs
Basistarief: 20,00 €; 60+: 19,00 €; -26jarigen: 17,00 €
€ 20,0
Organisatie Cultuurcentrum de Brouckere
Contact ccdb@torhout.be
050 22 11 50
Links
Trefwoorden vivavlaanderen