U bent hier:

Eriksson Delcroix - Eerie Square Dances Of The Future (slot cultureel seizoen)

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

MUZIEK - Na hun debuut ‘Forever’ uit 2014, de opvolger ‘Heart Of Its Mind’ uit 2016 en het een jaar later verschenen ‘Magic Marker Love’ voelen Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix en hun vijfkoppige orkest de onbedwingbare behoefte om de melancholie, die de rode draad van deze drie albums vormde, even op te bergen en een zwierig dansje te placeren.
Want het was tijdens een uit de hand gelopen opnamesessie dat de band plots in een vreemde, aangename en bovenal zéér dansbare groove terechtkwam. Het spelplezier spatte van de snaren, de zon verdreef de schaduw en een driest plan was geboren.
Opgewekt stappen Eriksson en Delcroix nu uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun natuurlijke omgeving, hun muzikale ‘comfortzone’. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in de bluegrass, rockabilly en de cajun, maar het andere been in de zompige Belgische klei. Twee werelden, één verlangen: let’s dance!
Leads Bjorn Eriksson & Nathalie Delcroix Gitaar Tim Coenen Drums Alain Rylant Bas Peter Pask Gitaar Elko Bijweert Banjo Karl Eriksson

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 16,00 €; +60: 14,40 €; -26: 11,20 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie UiT in Lint