U bent hier:

Erfgoedwandeling met je smartphone: Op zeebenen door Oostende

+1 punt

Maak vanaf 24 juni 2016 een verrassende erfgoedwandeling in Oostende met je eigen smartphone. Installeer de gratis app Questl op je toestel en kies ‘Op zeebenen door Oostende’. Daarna ga je op zoek naar het maritieme verleden van de stad. Sta stil bij het Stadsmuseum en de Amandine, maar leer ook bij over minder opvallende locaties die naar de Oostendse kaapvaart en de Oostende-Doverlijn verwijzen
Je kan de app Questl downloaden via de Apple App Store (voor iPhone) en via Google Play (voor apparaten met een Android besturingssysteem). Bekijk eerst of je toestel geschikt is. Bij de instellingen kan je vinden wat de versie van jouw besturingssysteem is. De app is geschikt voor iPhone en iPad met iOS 9.1 (en hoger) en smartphones en tablets met Android (versie 4.4 en hoger). Open op je apparaat Google Play of de Apple App Store. Zoek op ‘Questl’. Zie je ‘Questl’ niet bij de resultaten? Dan is je apparaat helaas niet geschikt voor deze app. Zie je de app wel bij de resultaten staan? Download hem op je apparaat. Registreer je, druk op de plusknop en kies ‘Op zeebenen door Oostende’.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Centrum
Centrum
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 juni 2016 tot 31 mei 2017
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Dienst Cultuur Oostende
Contact 059 80 55 00
Trefwoorden wandeling, erfgoed, app

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS