U bent hier:

Erembald-Kravaal Happening 2020

Vier mee van Erembald tot Kravaal!
Op zondag 11 oktober vieren we feest aan het Kravaalbos tijdens de Erembald-Kravaal Happening! Dit is het jaarlijkse hoogfeest van het Strategisch Project “Landschap van Erembald tot Kravaalbos” dat met verschillende partners - waaronder stad Aalst en de gemeenten Affligem, Asse en Opwijk - samenwerkt aan een meer kwaliteitsvolle open ruimte in de regio.

Laat je op deze eerste dag van de 'Week van het bos' op sleeptouw nemen door een gids of vertrek op een van de vrije wandelingen met informatieve stopjes onderweg. We laten je kennismaken met de waardevolle natuur en het hopverleden van de streek.

Uitvalsbasis is het voetbalveld naast Café Stinne, Putstraat 116 te Meldert (Aalst), waar je welkom bent van 14 tot 18 uur. Voor of na je wandeling kan je op de feestweide genieten van een (lokaal) hapje of drankje. Breng je boodschappentas mee en loop eens langs het infomarktje waar projectpartners en lokale verenigingen hun werking toelichten en lokale producenten tonen wat voor (h)eerlijke producten onze streek te bieden heeft.

Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, zo geniet je onderweg al ten volle van het landschap! Het event is gratis en onder voorbehoud van coronamaatregelen. Voor de gegidste wandelingen is inschrijving verplicht. Meer informatie op www.erembaldkravaal.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bij Stinne Putstraat aan het Kravaalbos Meldert
Café bij Stinne Putstraat 116 Meldert
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 11 oktober 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Regionaal Landschap Schelde-Durme
Trefwoorden natuur, kravaalbos, aalst, landschap, weekvanhetbos, anbdomein, weekweekvanhetbos