U bent hier:

Ensor Strijkkwartet en Jan Decleir: Er was eens... Beethoven!

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

“ …Er was eens …een meisje met sluike haartjes met een strikje erin. Ze had oh, zo blozende wangetjes en ze droeg altijd schone sokjes over haar voetjes die altijd in blinkende laqué schoentjes staken met een zilveren sluiting. Ze sprak altijd met twee woordjes maar ... ze had een rotkarakter. Er was ook eens een heel oud vrouwtje, in lompen gehuld, met o-benen en zonder haar. Ze had nog een rotter karakter dan het kleine meisje! Het rotste karakter van allemaal had toch de molenaar, een reus die zo lelijk was als de nacht. Hij had twee neuzen. Er was ook een wolf, helemaal uitgehongerd, hij was vel over been, maar ... lief. Ook was er een stad in een land en in dat land waren beekjes, boten en landerijen en ... er was ook ... Beethoven”
In hun nieuwe voorstelling, ‘Er was eens … Beethoven!’, speelt het Ensor Strijkkwartet enkele hoogtepunten uit het imposante strijkkwartet oeuvre van Beethoven en combineert dit met een keuze uit de literaire wereld van het sprookje.

Wie anders dan Jan Decleir kan je meenemen in de wondere wereld van het sprookje? Wie anders dan het Ensor Strijkkwartet kan je mee nemen in de wondere wereld van Beethoven? En wie weet, brengt de Sint nog wat lekkers…
De locatie wordt later meegedeeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Tentakel
Kneuterweg 2
3520 Zonhoven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 18,00 €; Verminderingstarief: 16,00 €; Vroegboekkorting tem 30/09: 14,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie GC Tentakel
Contact 011 81 05 50
Trefwoorden GC Tentakel, voorstelling, voorstellingen