U bent hier:

Engels voor beginners

Cursus of workshop Interculturele vorming

Een goede kennis van het Engels komt altijd van pas: tijdens je vakantie, maar waarschijnlijk ook bij je werk of wanneer je gewoon een leuke film wilt bekijken of iets wilt opzoeken op het internet.
In deze cursus leer je op 12 weken tijd om vlot in het Engels te kunnen communiceren.

We leren in deze cursus zo snel mogelijk Engels spreken en begrijpen. Geen schrik: we gaan geen reeks onregelmatige werkwoorden vanbuiten leren - de grammatica komt later wel. Het belangrijkste is dat je zo snel mogelijk een gesprekje kan voeren. Jumpstart your English, dus.


De cursus Engels voor beginners is praktijkgericht. Je leert de taal aan de hand van alledaagse situaties en herkenbare voorbeelden. Van dagelijkse gesprekken over het weer tot winkelen, de weg vragen en typische woordenschat voor op vakantie, zoals een maaltijd bestellen in een restaurant.

Elke les heeft een heldere opzet waarbij je met dagelijkse gesprekken of verhalen de taal leert spreken, schrijven en lezen. Tevens oefenen we met praktische oefeningen de uitspraak in.

De taalcursus Engels voor beginners is tevens een aanrader wanneer je zakelijk of privé deze taal af en toe nodig hebt. Ook wanneer je enige basiskennis hebt maar die wilt opfrissen, is de cursus een aanrader. Binnen korte tijd voer je vol vertrouwen je eerste gesprekken in het Engels.

Want to learn English and understand what people are saying? Volg de cursus Engels voor beginners!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sportcentrum Balsakker
46
2275 Lille

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag van 19:00 tot 20:30
Prijs
Basistarief: 125,00 €
€ 125,0
Organisatie Point Final
Links