Els De Schepper | Wat doe ik hier?
11 jan 2025

Els De Schepper - Wat doe ik hier?

CC de SteenovenKerkkouter 40, 9550 Herzele
Theatervoorstelling
Geschikt vanaf 18 jaar

Info

Els De Schepper, dé leading lady van de Vlaamse cabaretwereld, toert volgend theaterseizoen met de show “Wat doe ik hier?”. Een hilarische “Talkshow on Tour” over de zin én onzin van het leven, met elke avond een andere unieke centrale gast. BV’s, wetenschappers, topsporters, kunstenaars, religieuze leiders, schrijvers, activisten, journalisten, enzovoort… Allen zullen ze doorheen het theaterseizoen de revue passeren.

Op haar eigen humoristische wijze vraagt Els De Schepper haar gasten de kleren van het lijf, om zo te weten te komen wat voor hen het leven zin geeft. Allen worden ze door Els én een hele resem van haar bekende typetjes op lichte én diepzinnige manier op de rooster gelegd, zodat ze zich al snel zullen afvragen: Wat doe ik hier?

Samen met haar side-kick Stef Boers loodst Els het publiek én haar centrale gast door sketches, liedjes, kwisjes en uitdagingen met als doel de ultieme vraag te beantwoorden: “Wat doe ik hier?” Waar ben ik eigenlijk mee bezig op deze wereld, in dit leven, in dit lijf?

En hoe zorg ik dat het de moeite blijft? Uiteraard zullen Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja én Klein Elske zich op hun eigengereide wijze mengen in de gesprekken.

“Wat doe ik hier?” is hilarisch en diepzinnig tegelijk. Absurd én educatief! Een mix van Monthy Python/de Ideale Wereld met Oprah Winfrey/Arjen Lubach en een vleugje Zomergasten. 

Wanneer?

tot

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 29,50
categorie€ 27,50