U bent hier:

Eindejaarsconference

Lezing of congres Komedie

Omdat het al lang op zijn verlanglijstje staat en omdat een jaarlijkse conférence nu eenmaal een belangrijke traditie is geworden, maakt Bert Gabriëls in 2019 een jaaroverzicht. Met een overzicht van politiek en economie in binnen- en buitenland, de staat van het klimaat, het dagelijks leven in de cybermaatschappij, de perikelen van de hedendaagse papa en elke hype die 2019 ons te bieden zal hebben.

Kom met de fiets naar de #Eindejaars, en krijg De Standaard cadeau!


Op 6 december komt Bert Gabriëls naar Ekeren met de #Eindejaars, een comedyshow met een volledig jaaroverzicht van 2019.Gewapend met alle kranten van het hele jaar toont hij de hilarische achterkant van het nieuws.


Ter gelegenheid van deze voorstelling organiseert De Standaard een bijzondere actie: iedereen die die avond de auto laat staan en met de fiets naar de voorstelling komt, krijgt een gratis digitaal maandabonnement van De Standaard, twv € 23.


Bert Gabriëls werd bekend met het programma Zonde van de Zendtijd, zat in verschillende panels op TV en Radio, van Mag ik U Kussen tot de Rechtvaardige Rechters. Hij maakte al vijf zaalshows en zet met deze #Eindejaars de kers op de taart.

Info

Waar Ekerse Theaterzaal
Oorderseweg 8
2180 Ekeren
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 6 december 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 10,00; kassa: € 12,00; Kansentarief: € 2,00
€ 10,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie 252 CC
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden a-kaart, twee taaliconen