U bent hier:

Efteling Aan Zee - De Sprookjesboom

+1 punt 6 jaar

Theatervoorstelling Musical

Kursaal Oostende brengt de Efteling terug naar Oostende!
Op 5 en 6 april 2020 komt de Efteling aan Zee terug naar het Kursaal. Dit jaar zullen er 4 voorstellingen gebracht worden van de familiemusical De Sprookjesboom. Het gaat alweer om een exclusieve samenwerking waarbij Kursaal Oostende opnieuw wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige Efteling omgeving.

De Sprookjesboom
Een écht mens in het bos! De Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker, na een gemeen plannetje van Wolf en Heks, Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het sprookjesbos te redden?

Een betoverende musical voor de héle familie!
De Efteling-musical de Sprookjesboom is nu op tournee door Nederland en België. Een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als ‘Stampen, Stampen, Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur!

De Efteling aan Zee
Speciaal voor Oostende wordt deze theatershow gebracht in een unieke Efteling sfeer met sprookjesachtige extra’s en aankleding. Er zullen verschillende bewoners uit de Efteling aanwezig zijn als animatie en in de verschillende decors kan je poseren voor de foto. De kinderen mogen verkleed komen naar het Kursaal en zullen zich gratis kunnen laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Kortom, de totale beleving van de Efteling, maar dan in Kursaal Oostende.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kursaal Oostende
Monacoplein z/n
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 april 2020 tot 6 april 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 35,00 €; Categorie 2: 29,00 €; Categorie 3: 24,00 €; Categorie 4: 19,00 €

€ 35,0

Kansentarief voor UiTPAS Oostende: € 7,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kursaal Oostende
Contact 0900 40 850
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Efteling Aan Zee - De Sprookjesboom op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS