U bent hier:

Eerste Belgische Nacht van de Navertelde Film

Festival Meerdere filmgenres

Wat in Duitsland al een paar jaar een hit is, komt nu voor het eerst naar België: De Nacht van de Navertelde Film. Op Kortrijk Congé presenteren wij u graag de finale! Een 20-tal filmfanaten en ‘graagvertellers’ schreven zich vooraf in, werden geselecteerd en dingen vanavond naar uw goedkeuring. Elke deelnemers vertelt zijn of haar favoriete film, scène of plot na in maximum 3 minuten..
In kader van het éénnachtfestival Kortrijk Congé vindt dit jaar de allereerste Belgische nacht van de navertelde film plaats. Wat in Duitsland al een paar jaar een hit is, komt nu voor het eerst naar België: De Nacht van de Navertelde Film. Op Kortrijk Congé presenteren wij u graag de finale! Een 20-tal filmfanaten en ‘graagvertellers’ schreven zich vooraf in, werden geselecteerd en dingen vanavond naar uw goedkeuring. Elke deelnemers vertelt zijn of haar favoriete film, scène of plot na in maximum 3 minuten - de duur van een goeie, ouderwetse plaat! Individueel, en met hulpmiddelen naar keuze. We garanderen Fijne Momenten! U kiest met een professionele jury de beste, grappigste of meest orginele naverteller. De winnaar gaat lopen met een filmzaal! Supporters welkom!
Coaching: Handelsreizigers in Ideeën


KORTRIJK CONGE 2012
za 14 (20:00) > zo 15 juli (08:00)
zonsondergang tot zonsopgang op en rond parking Appel
misschien wel de meest fantastische nacht in Kortrijk

KORTRIJK – 14 juli 2012
Kortrijk Congé is een festival als géén ander. Van zonsondergang tot zonsopgang gaan een paar duizend Kortrijkzanen en annexen collectief in tegen het cliché van de grijze, rustige en brave stad. Van 20:00 tot 08:00 laten zij zich verrassen door een uitzonderlijke mix van theater, installaties, concerten, film, verhalen, food en party. Met een 10-tal projecten die speciaal voor die ene plek en die ene nacht gemaakt worden, trakteren de initiatiefnemers je op de ideale voorbereiding van een verdiende vakantie en de perfecte gelegenheid om heel even aan het alledaagse te ontsnappen…
VROLIJKE VIOLEN! BEVREEMDEND KANTELMOMENT TUSSEN LICHT EN DONKER! BEZWERENDE VLIEGENDE PAARDRIJDER! BRAAKLANDTHEATER! STUITERENDE STOET! HANGMATVERHALEN! NACHT VAN DE NAVERTELDE FILM! RIJDENDE WOORDENSPROKKELAARS! BRANDENDE BOSSEN! DARK PARK PARTY! ROODKAPJE VOOR VOLWASSENEN! HEMELS OCHTENDGLORENCONCERT! EN EEN GROOT EN GRATIS ONTBIJT VOOR DE VOLHOUDERS!
20:30 Liesa Vander Aa – 21:30 Simon Allemeersch – 22:00 Manah Depauw – 23:00 Flying Horseman – 23:55>04:00 Toon Tellegen & Toneelhuis + Sarah&Charles + Dark Park Party met Stempel live – 02:00 Neil Jordan – 03:00 Simon Allemeersch – 05:00 A Winged Victory for the Sullen – 06:00 Vrijbus

Kortrijk Congé is een organisatie van kunstencentrum BBBUDA, De Kreun, vzw Wit.h i.s.m. Stad Kortrijk, Kinderland, de Gezinsbond e.v.a.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Rudolf Chemie
Graaf Karel De Goedelaan 34
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 14 juli 2012
Prijs gratis
Organisatie BUDA Kunstencentrum
Links
Trefwoorden film, festival, wedstrijd