U bent hier:

Eenvoudig mediteren | Online cursus

+1 punt

Cursus of workshop Persoon en relaties

Inschrijven kan tot 10/11 2020 Meditatie is een uniek middel om stress los te laten en tot rust te komen. Het is eenvoudig, praktisch en iedereen kan het leren. We maken kennis met verschillende mogelijkheden. We staan stil bij de vele positieve effecten die mediteren op ons leven en lichaam kan hebben. Voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met meditatie én voor ervaren beoefenaars.
Inschrijven kan tot 10/11 2020 Meditatie wordt meer en meer erkend als 'natuurlijk medicijn', een uniek middel om stress los te laten en tot rust te komen. Meditatie is eenvoudig, praktisch en iedereen kan het leren. In deze reeks zoeken we samen uit hóe dat kan. We bouwen stapsgewijs op. We maken kennis met een waaier aan mogelijkheden en staan stil bij de vele positieve effecten die mediteren op ons leven en lichaam kan hebben. Er is ruime gelegenheid tot vragen stellen en persoonlijke inbreng. Deze reeks is zowel geschikt voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met meditatie als voor ervaren beoefenaars die graag mee willen oefenen en genieten van een diepgaande rust en stilte.

Info

Waar Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 35.00€;Reductieprijs: 26.50€;Sociale prijs: 17.50€;UiTPAS-kansentarief regio Gent: 7.00€

€ 35,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 7,0

Reservaties Inschrijven
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Vormingplus Gent-Eeklo
Trefwoorden mindfulness, erkend SCVW, rust, Omgaan met stress, webinar, Agendabibdekrook, Online Activiteit, Bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS