'Daar mag je niet aan denken'
20 okt
Afgelopen

Eénakter: 'Daar mag je niet aan denken' | Chris Lomme & Simone Milsdochter

OC De DjoelenSteenweg op Mol 3 2, 2360 Oud-Turnhout
Theatervoorstelling
Geschikt voor alle leeftijden

Info

Moeder en dochter proberen te praten over datgene waar je niet over praat. Waar je zelfs niet aan mag denken. Hun woorden zoeken liefdevol botsend een weg door twijfels, verlangens en verdriet, om uit te komen bij dat wezenlijke onderdeel van ieders leven: het einde en wat er daarna gebeurt.

Het einde van het leven hoort bij het leven zelf. Net als onze nalatenschap. Mag je daaraan denken? Waarom wel of waarom niet? En hoe doe je dat dan? Hoe praat je erover? Hoe vindt je er de juiste woorden voor? Daar gaat het over in de eenakter ‘Daar mag je niet aan denken’.

De voorstelling is kort, maar krachtig. Ze maakt de tongen los.

Aansluitend op de voorstelling is er een praatcafé waar men gerichte vragen kan stellen aan notariële juristen. Men is dus verzekerd van een correct juridisch antwoord of advies. Een forum voor wie wil nakaarten bij een hapje en een drankje of vragen heeft over nalaten en voortleven.

Dit initiatief is het resultaat van de samenwerking tussen cultuurpromotie vzw en Tintel Toneel en kadert binnen de campagne van ‘Kom op tegen kanker’.

Wanneer?

tot
Afgelopen

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 8,00
Jongerentarief€ 8,00
UiTPASKansentarief met UiTPAS Kempen € 1,60