U bent hier:

Een kringgesprek rond de coronacrisis

Lezing of congres Gezondheid en zorg

We leven vandaag in een complexe wereld en vele 'wereldproblemen' komen langs verschillende wegen en media ongehinderd op ons af. Ze laten ons dikwijls verweesd, alvast met heel veel vragen, achter.
Damien Versele en Marina Lynch, gecertificeerde coaches en begeleiders van (grote)groepsgesprekken vormen samen het collectief Crossing Bridges. Zij nodigen mensen graag uit om in kringgesprek stil te staan rond de coronacrisis. Wat leert de coronacrisis ons over onze samenleving? Waar komt dit probleem vandaan en vooral hoe springen we ermee om? We voelen heel sterk de overheidsbepalingen die beperkingen stellen aan een aantal van onze vrijheden. Waar eindigt dit verhaal? Is een wereld zonder corona nog denkbaar? Wat doet deze crisis met mij? En vooral biedt deze crisis ook (nieuwe) kansen? Kunnen we kijken naar het coronaprobleem vanuit de vraag 'wat is mogelijk' i.p.v. 'wat is niet (meer) mogelijk'?
In dit kringgesprek is er ruimte om deze vragen te verkennen en mogelijke antwoorden niet-oordelend te delen met mekaar. Elke stem telt in dit forum van aandachtig luisteren en bewust spreken.
Het kringgesprek wordt begeleid door Damien Versele (Zulte - www.talentum-coaching.be) en Marina Lynch (Gent).
Deelname is gratis.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk.
Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Openbare Bibliotheek Zulte
Gaston Martensplein 9
9870 Zulte

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 17 september 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Zulte
Trefwoorden corona, Coronacrisis, Bibliotheek Zulte