U bent hier:

Een Flirtklas

+1 punt

Cursus of workshop Persoon en relaties

Een flirt-klas rond flirten en vooroordelen. Door oefeningen, beeldmateriaal en gesprek over gewaagde stellingen denken we na over flirten, vooroordelen rond flirten en het eigen flirten.
Stereotypen zitten in ons lijf & ons brein, in onze emoties & onze reacties. Tijdens deze klas wordt er aandacht besteed aan flirten en vooroordelen daarrond. Socioloog Pieter Beck begeleidt dit via korte oefeningen (over oogcontact, aanraken en speels gesprek), beeldmateriaal, tekst en gesprek. Nadien gaan we in gesprek over “stoute stellingen”.

Stellingen waarvan niet gezegd is dat ze waar zijn, zoals : “Mannen flirten altijd om iemand in bed te krijgen. Vrouwen flirten altijd om iemand in een relatie te krijgen.” “Vrouwen houden niet van one-night-stands.” “Knijp niet in iemands kont, voor je ‘t vraagt.” “Hij…casanova… zij… een slet.”

Hopelijk ontdekken we dat de realiteit rond flirten meer fluïde en veel morsiger is dan al deze stellingen en onze vooroordelen. En krijgen we zo meer inzicht in onze eigen flirtstijl.

- - - - - -
35 euro
- - - - - -
Pieter Beck is afkomstig uit het Waasland, waar hij ook vuilbekkerij en braafheid aanleerde als bruikbare vaardigheden. Hij volgde stages bij o.a. The Loose Moose Theatre Company te Calgary in Canada en bij Improv Olympic in Londen. Hij speelt en geeft improv bij de improv-groepen Caque, FUS! en het Europees ImpovisatietheaterNetwerk Ohana.
Beck geeft improvisatietheater workshops. Terugkerende thema’s zijn speelsheid, falen, flirten, intimiteit & kwetsbaarheid. Beck focust vooral op groepsdynamiek, groepsconnectie, en veiligheid in het samen spelen.
- - - - - - -
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/11/10/erotische-grenzen-verleggen-doe-je-zo-13954526-a1580771

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't Werkhuys
Zegelstraat 13
2140 Borgerhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 22 november 2019
Prijs
Basistarief: 35,00 €; Reductietarief (student, 65+,...): 25,00 €

€ 35,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 7,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie FUS Improcomedy
Contact info@pieterbeck.com, info@fusimprov.be
0472793951
Links
Trefwoorden flirten, relaties, flirten in het groen, daten, theater, gender, seksualiteit, relaties en seksualiteit, bewuste relaties, jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS