U bent hier:

Ecobouwers Opendeur 2019

9, 10, 11, 16 en, 17 november komt België weer massaal op de been voor de gratis Ecobouwers Opendeurdagen. Niet zomaar een openhuizendag, maar hét kijkwoningenevenement dat integraal kiest voor de toekomst.
Verspreid over Vlaanderen en Brussel kunnen bezoekers meer dan 150 woningen bezoeken die gebouwd of gerenoveerd zijn met een minimale voetafdruk. Strobalenwoningen, zeer lage (of plus-) energiewoningen, woningen waarbij de principes van circulair bouwen gehanteerd worden,... Duurzame materialen ontdekken en bijleren over de nieuwste technieken staat centraal tijdens deze twee opendeurweekends.

Geen verkooppraatjes, maar getuigenissen uit de eerste hand. Tijdens een rondleiding laten huizeneigenaars je uitgebreid delen in hun ervaringen en krijg je de kans om vragen te stellen. Hoe gingen ze te werk? Welke financiële keuzes hebben ze gemaakt? Met wie gingen ze aan de slag? Welke technieken kozen ze? Welke valkuilen moet je vermijden en welke kansen moet je grijpen?

Inschrijven is gratis en kan vanaf 3 oktober op www.ecobouwers.be. Je kan er grasduinen in een online catalogus met meer dan 150 woningen. De rondleidingen starten telkens om 10 en/of 14u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Centrum Mechelen
Stadscentrum Mechelen
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 november 2019 tot 17 november 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Ecobouwers Opendeur
Trefwoorden wijk__centrum