U bent hier:

ECHO

ECHO is een hybride voorstelling die gebaar, licht en geluid combineert en gegroeid is uit de samenwerking tussen een performer (Liévine Hubert), een lichtontwerper (Thibault Condy) en een muzikant (Clément Nourry). Het stuk wordt opgevoerd in verschillende ruimtes, die niet per se voor podiumkunsten bedoeld zijn. Bij elke uitvoering toont het stuk een ander gelaat; het wordt opnieuw samengesteld, herschikt, afhankelijk van de ruimte waarin het wordt gespeeld.
Het licht verschijnt in de vorm van een grote hanglamp of via de projectie van oude dia's op een groot doorschijnend zeildoek. Gemanipuleerd en van geluid voorzien vullen de objecten de ruimte en komen ze tot leven. Voor het publiek wordt het een visuele en auditieve ervaring. Een contemplatie. Schaduwen en vormen die ontstaan en vervolgens vervagen. Een schimmige verschijning, zoals in een droom. Een allegorie in de grot.
Deze voorstelling is het resultaat van een residentie in Studio-Garden Verrewinkel, het voormalige atelier en woonhuis van Strebelle. Het is een werk in situ, dat gegroeid is binnen de muren van de plaats waar de voorstelling plaatsvindt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Voormalig atelier-woonhuis van Olivier Strebelle
Dolezlaan 586
1180 Ukkel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 10 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 26,00 €
€ 26,0
Organisatie asbl ARTONOV
Contact festival.artonov@gmail.com
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.