U bent hier:

Dynamische easyflow yoga op maandag in het Vrijbroekpark

In deze dynamische les wisselen we elke maandag van 20:30-21:30 staande en zittende houdingen af en houden die een paar ademhalingen vast. De combinatie van yin en yang houdingen zorgt voor balans in lichaam en geest, meer flexibiliteit, kracht en zelfvertrouwen. Na de eindontspanning kan je helemaal herbronnen je dag afsluiten.
Last van drempelvrees? Geen nood, ik begeleid en help je waar nodig. Het gaat niet om het perfecte plaatje, maar om hoe de houding voor jou aanvoelt, zonder prestatiedrang. Je hebt geen ervaring met yoga nodig, wel enige basisconditie.

In de zomer vindt de les bij mooi weer plaats in het Vrijbroekpark. Zoniet in het Appèl In Mechelen. Er is op beide plaatsen een ruime parking zodat je zonder parkeerstress aan de les kan beginnen!

Wil je graag een uurtje puur voor jezelf vrijhouden, dan ben je van harte welkom na inschrijving en betaling via www.rustenbeweging.be/inschrijven tab yoga. Gelieve zelf een matje, kussens en een dekentje mee te brengen.

13 euro voor een losse les, 100 euro voor een 10-beurtenkaart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Appèl
Brusselsesteenweg 544
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 november 2019 tot 25 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 13,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie Rust en Beweging
Contact veerle@rustenbeweging.be
0498310488
Trefwoorden yoga, bevestigd2020