U bent hier:

Dylan 80

Een lijst van Dylanklassiekers samenstellen is onbegonnen werk, alsook een heuse karwei dat bovendien geen recht zou doen aan zijn hoogst glansrijke oeuvre.
Nobelprijswinnaar Literatuur Bob Dylan legde zonder meer een uniek parcours af. In de jaren ‘60 werd hij tegen wil en dank de spreekbuis van de nieuwe, zeer geëngageerde generatie en een even boeiende als ongrijpbare rockgod die van songteksten een hoge vorm van poëzie wist te maken. In de jaren ‘70 toverde hij zijn scheidingspijn tot grote kunst om en bekeerde hij zich tot het christendom. In de jaren ‘80 slaagde hij er met wisselend succes in zich staande te houden tussen al het jonge MTV-geweld, waarna -vanaf de jaren ’90- de hele wereld hem beschouwen ging als wat hij werkelijk is: één van de grootste songschrijvers van onze tijd.
Robert Allen Zimmerman kwam ter wereld op 24 mei 1941, wat betekent dat hij in 2021 80 wordt. Als dát geen gelegenheid is om Dylan te vieren?!
Met Guy Swinnen (zang, gitaar), Patrick Riguelle (zang, gitaar), Piet De Pessemier (zang, gitaar), Axl Peleman (zang, bas), Bjorn Eriksson (zang, gitaar), Naomi Sijmons (zang, gitaar), Jan Hautekier (keyboards), Ron Reuman (drums)

www.maandacht.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 21,00 €; +65: 20,00 €; -26: 13,00 €
€ 21,0
Reservaties
Organisatie Ter Vesten
Trefwoorden muziek