U bent hier:

Duo- workshop: Juweeltjes vol herinneringen

6 jaar

Cursus of workshop Creativiteit

Heb je ook je allereerste (of 2de of 3de,...) tandje dat uitviel bewaard? Of wil je een lokje haar van jezelf, kind, huisdier,... of heb je een ander aandenken dat je in een juweel wil verwerken? Deze workshop ga je per 2 (ouder-kind, grootouder-kleinkind, metekind-meter, petekind-peter, jij en je beste vriend(in), jij en je partner,...) aan de slag met jullie herinneringen en maken jullie elk een ketting. De herinneringen worden verwerkt in een hangertje en met behulp van epoxy (hars) gemaakt/bewaard. Minimale leeftijd van een deelnemer is 6 jaar. Per inschrijvend duo is er minimaal 1 volwassen deelnemer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Mynye Recycling
Astridstraat 30
9630 Munkzwalm (Zwalm)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 21 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Reservaties
Organisatie Mynye Recycling/Evy Hutsebaut
Contact mynye_recycling@hotmail.com
0471951929
Trefwoorden juwelen maken, juwelen maken met epoxy
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Duo- workshop: Juweeltjes vol herinneringen op UiTmetVlieg.be