U bent hier:

Duo Andaluza met gitaar en viool

Concert Folk en wereldmuziek

Zomerconcert met aperitief in de tuin van De Notelaer
In 2013 besluiten Stijn Konings (gitaar) en Nicolas Dupont (viool) het ‘Duo Andaluza’ te vormen. Samen willen ze het bestaande repertoire - al dan niet in nieuwe arrangementen - voor deze intieme en virtuoze bezetting met passie tot een breder publiek brengen.
Stijn en Nicolas speelden intussen op talrijke podia in België en Frankrijk, waren te horen op o.a. de klassieke muziekzenders Musiq’3 en Klara, en waren te gast op de hoofdzetel van de Unesco te Parijs alsook in de Belgische ambassade.
In september 2015 nam Duo Andaluza de Suite de Montsouris op, die Wilfried Westerlinck voor hen componeerde. In februari 2016 werden ze uitgenodigd voor acht concerten in de prestigieuze reeks Musica et Poetica waarvoor ze het programma Eurotrip! samenstelden.
Met het programma Soltando Amarras, een zoektocht naar nieuwe klanken, laat Duo Andaluza alle touwen los. Met een grote diversiteit aan stijlen en kleuren wordt bij componisten uit de hele wereld een zoektocht opgestart naar de uitgebreide klankmogelijkheden van een viool- en gitaarversmelting

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Paviljoen De Notelaer
Notelaerdreef 2, Bornem
2880 Hingene (Bornem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 14,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie VZW De Notelaer
Trefwoorden landschap, bornem, cultuur, concert, gitaar, viool, natuur