U bent hier:

Duikvlucht - Studio Orka / Theater Antigone

8 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Op een ongewone plek, op een eilandje van niets, waar uilen ’s nachts de wacht houden, ver weg van drukte en gewoel, staat iets te gebeuren. Een zonsverduistering? Een vallende ster?
Op een ongewone plek, op een eilandje van niets, waar uilen s nachts de wacht houden, ver weg van drukte en gewoel, staat iets te gebeuren. Een zonsverduistering? Een vallende ster?

Vier wegen kruisen er elkaar. Vier mensen delen er lief en leed en geheimen en o zo zwaar... Wat als een geheim zo zwaar weegt dat je het niet alleen kan dragen? Hoeveel weegt dat eigenlijk, een geheim? Kan je het per post versturen? En wil je zoiets wel in je brievenbus? DUIKVLUCHT is een muzikaal avontuur vol bizarre ontmoetingen, gruwelijke misverstanden en ontelbare dromen. Een juweeltje.

Deze voorstelling speelt op een ongewone plek in openlucht en daar moet je even voor reizen. Dat doen we samen, dus kom zeker op tijd. DUIKVLUCHT is een familievoorstelling pur sang, voor iedereen vanaf 8 jaar. Let op! Reizen kost tijd. Ongeveer 2,5 uur na vertrek zijn we weer thuis.

www.studio-orka.be

Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt
Thomas Devos, Johan Heldenbergh, Mieke Versyp, Kwint Manshoven, Kristof Oosterlynck, Kris Van Oudenhoven en Marieke Demunck.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Busparking Plantinkaai
Plantinkaai 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 juli 2012 tot 31 augustus 2012
Leeftijd 8+
Prijs € 8,0
Reservaties
  • Bel naar +32 78 054050
Organisatie Zomer van Antwerpen vzw
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Duikvlucht - Studio Orka / Theater Antigone op UiTmetVlieg.be