U bent hier:

drumcirkel voor de hei

Cursus of workshop Milieu en natuur

De zolder van de Oude Pastorij in Kapellen heeft iets, de oude houten balken, de vorm van een grote grot. Het is de ideale plek om een drumcirkel te vormen.
We vormen een cirkel en drummen voor onszelf, de ander en het grotere geheel. De tonen van de drum verbinden ons met ons hart, het hart van de ander en het hart van Moeder Aarde. In deze tijd van transitie, veranderingen die we allemaal merken, kunnen we onszelf en de Aarde helpen. Door samen te komen en te drummen. Het is een eeuwenoud medicijn. De drum verbindt.

Extra aandacht en liefde gaat uit tijdens deze drumcirkel naar de natuur om ons heen en vooral naar de Kalmthoutse heide. Wie de laatste tijd door de hei wandelde merkt de veldslag die er plaatsvindt. Honderden gezonde bomen worden omgezaagd. Het geeft een aanblik van verwoesting en verslagenheid. In plaats van ons neer te leggen bij dit gebeuren en in plaats van ons in negativiteit te hullen, kiezen we voor onze gebundelde krachten, onze stemmen en drums maken trillingen van liefde en heling.

MEEBRENGEN;DRUM, RATEL ,...als je dit hebt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de oude pastorij
dorpsstraat 45 - 2950 kapellen
2950 Kapellen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Reservaties
Contact 0497672686
Links
Trefwoorden sjamanisme spiritualiteit zingeving ritueel