U bent hier:

Droomtaferelen in de etalages en een leuke wedstrijd

Kom dat zien! Enkele lege vitri­nes in de stad krijgen een prachtige inkleding met unieke en zelfs bewegende decors. Op 6 locaties in de Leu­vense winkelstraten.
Er zijn zes unieke etalages. Drie ontwerpers kozen elk twee thema’s. Zo is een van de etalages een knipoog naar de recent gewonnen iCapital-award voor innovatie. Of wat gedacht van een idyllisch winterlandschap, ontworpen door de kunstenaar die ook de ruimtevaarder aan de Vaartkom creëerde? Je vindt in de stad ook een ‘IJsbeer in bad’ en kan binnenkijken in het labo van ‘De kleine wetenschapper’.

Doe ook mee aan onze wedstrijd en ontvang een leuke shopping tas 'beleef het in Leuven'. Je vindt alle info over de wedstrijd op onze website of bij Visit Leuven in de Naamsestraat. Succes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar winkelcentrum
Bondgenotenlaan, Tiensestraat en Brusselsestraat
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 november 2020 tot 15 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stad Leuven
Trefwoorden 3000winter