U bent hier:

DRIVE-IN CINEMA: ALADDIN (VLAAMSE VERSIE) - Guy Ritchie, 2019

Aladdin is één van de bekendste sprookjes uit de verhalencyclus Duizend-en-een-nacht. Deze spannende bewerking van de Disneyklassieker speelt zich af in de warme, broeierige (fictieve) havenstad Agrabah waar het lot van de charmante kruimeldief Aladdin bezegeld wordt wanneer hij de dappere prinses Jasmine ontmoet. Dit is het begin van een onmogelijke romance, want zij is de uitverkorene van een ander tenzij … Aladdin de magische lamp in handen krijgt. Als je er over wrijft komt er een geest uit die drie wensen zal vervullen. Als je deze slim gebruikt, kunnen al je dromen in vervulling gaan.
In deze Vlaamse versie van Aladdin hoor je de stemmen van Jelle Cleymans (Aladdin), Maja van Honstè (prinses Jasmine), Dimitri Verhoeven (de geest) en Jan Schepens (Jamal).

Met in de cast o.a. Naomi Scott, Will Smith, Mena Massoud, Marwan Kenzari en Billy Magnussen is dit een avondje filmplezier voor het hele gezin!

Al met al is Aladdin misschien wel de beste acteursversie van een animatiefilm die Disney tot nu toe heeft gemaakt. De aanstekelijke liedjes zijn uitstekend gedoseerd en geven het verhaal zelfs nieuwe impulsen en vaart. Aladdin is een schat van een film. AD ****

Tickets: 4 euro per persoon + 8 euro parkeerticket per wagen
(beste kijkervaring met 2 personen per wagen)
Locatie: Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Parking open: 20u30 - Start film: 21u00

Locatie Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Organisatie: CC Maasmechelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Parking Terhills
Zetellaan
3630 Maasmechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 20 augustus 2020
Prijs
Basistarief: 8,00 €; per persoon: 4,00 €
€ 8,0