U bent hier:

Dries Heyneman “Jenny”

Theatervoorstelling Humor comedy

Dries Heyneman stond als scenarist en acteur “Kurt” mee aan de basis van de fictiereeks Bevergem (CANVAS). Later in 2015 maakte hij samen met Piet De Praitere het programma ‘Lookalikes’ (2BE), vorig najaar ook op tv...
Dries Heyneman maakte in 2007 de -voor hem- logische stap van psycholoog in de marketing van medische apparatuur naar het cabaret. Met het cabaret duo “Ter Bescherming van de Jeugd” won hij in 2008 het Leids Cabaret Festival en toerde vijf seizoenen lang in Nederland en Vlaanderen.
Vanaf 2012 werkte Dries Heyneman druk achter de schermen en regisseerde de voorstellingen van Han Solo, Piv Huvluv, Begijn Le Bleu, Freddy De Vadder, Piet De Praitere,… In die periode schreef Dries ook mee aan het komische collage-programma ‘Superstaar’ (2BE) van Gunter Lamoot.
Daarnaast stond hij als scenarist en acteur “Kurt” mee aan de basis van de fictiereeks Bevergem (CANVAS). Later in 2015 maakte hij samen met Piet De Praitere het programma ‘Lookalikes’ (2BE), vorig najaar ook op tv.
Afgepeigerd, uitgeperst, leeggezogen, onderbetaald en dodelijk vermoeid keert Dries Heyneman terug naar zijn oorspronkelijke passie: het podium.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum De Bunder
Iepersestraat 52 B
8890 Moorslede

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 7 januari 2017
Prijs
Basisprijs: € 14; ADD: € 14; VVK: € 12; ABO: € 10
€ 14,0
Reservaties
Organisatie Landelijke Gilde Moorslede