U bent hier:

Dramaklas 2016

Theatervoorstelling Musical

Dit schooljaar is er duidelijk iets niet pluis op school. Na enkele mysterieuze ongevallen, besluiten enkele leerlingen om een onderzoek in te stellen. Zal het hen lukken om het geheim te ontrafelen?! Dit jeugdtoneel wordt, onder begeleiding van enkele leerkrachten, volledig zelf geschreven door leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van GBS De Lijsterboom - Blanden.
Dit schooljaar is er duidelijk iets niet pluis op school. Na enkele mysterieuze ongevallen, besluiten enkele leerlingen om een onderzoek in te stellen. Zal het hen lukken om het geheim te ontrafelen?! Wie mee met hen wil ontdekken hoe de vork aan de steel zit, is op zaterdag 4 juni om 16 uur en om 19.30 uur en op zondag 5 juni om 14 uur welkom in zaal De Roosenberg te Oud- Heverlee.
Dit jeugdtoneel wordt, onder begeleiding van enkele leerkrachten, volledig zelf geschreven door leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van GBS De Lijsterboom - Blanden.
Naast het acteren, dansen en zingen, zorgen de leerlingen ook zelf voor de decors en de technische kant zoals geluid, belichting en videoprojectie.
Onder leiding van enkele leerkrachten zijn ze met dit project reeds bezig sinds het begin van het schooljaar. Elke vrijdag tijdens hun middagpauze komen ze samen om creatief naar de voorstellingen toe te werken.
Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Roosenberg
M. Noëstraat 15
3050 Oud-Heverlee

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Basisprijs: € 5; - 12 jaar: € 0
€ 5,0
Organisatie Dram
Contact hansvandenbrande@delijsterboom.be
Links