U bent hier:

doorlopende quiz via Facebook

Na de online familiequiz doen we verder 🙄 … maar op een andere manier, m.n. via Facebook.
We zoeken een persoon, een gebeurtenis, een plaats, een datum, een begrip, … om het even wat, aan de hand van tips.
Iedereen mag (gratis) deelnemen, behalve leden van de jury. Je krijgt om te beginnen 1 tip. Je kan dan al proberen te raden waarover het gaat. Wordt het antwoord niet gevonden, dan komt er na verloop van tijd een tweede tip, enz.
Geldig antwoorden kan je enkel via de facebookpagina van Davidsfonds Schellebelle, door het plaatsen van een opmerking bij de tips (en ons te liken 😉). Je kan meerdere keren je kans wagen, maar elke dag slechts 1 keer. Antwoord je meerdere keren op 1 dag, dan wordt enkel rekening gehouden met je eerste antwoord (en kom je dus niet te weten of je tweede, derde, … antwoord van die dag fout of juist was 😥). Verander je je antwoord in de loop van de dag, dan nemen we toch alleen je oorspronkelijke antwoord in aanmerking.
De winnaar is zij of hij die het eerst het juiste antwoord geeft.
En als er een winnaar is, moet er ook iets te winnen zijn! 😉 En we zouden geen Davidsfonds zijn, als de prijs geen boek is!
Woont de winnaar in Schellebelle, Serskamp of Wichelen, dan krijgt zij of hij het boek thuis bezorgd. Anders is de prijs af te halen (ook wij moeten op de kleintjes letten ☹).
Tenslotte nog dit: er wordt niet gecommuniceerd over deze quiz, en de jury heeft altijd gelijk. 😁

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar ON LINE
GEEN STRAAT
9260 Wichelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Davidsfonds Schellebelle