U bent hier:

Donkerte van de hangende hespen

Deze avond bieden wij u een unieke kijk achter de schermen van onze slagerij.
Onze slagerij heeft verscheidene erkende streekproducten, maar de hespen hebben ongetwijfeld het langste proces van het varken tot op uw bord. Er komt veel bij kijken om een hesp van deze uitzonderlijke kwaliteit (onze hesp werd meermaals met gouden medailles bekroond) aan te bieden. Zo is in de winter bijvoorbeeld ons werkhuis 'gedecoreerd' met hespen. Hoe dit eruit ziet, kan u zelf komen ontdekken.

Kom gerust eens langs op zaterdag 18 januari vanaf 19uur.
Voor de sfeer, dorstlessers en kleine honger wordt gezorgd.
Dr. Beer - Bar en Shop is aanwezig met verschillende speciaalbieren die perfect passen bij onze streekproducten.
Chef van EnfanT Terrible HQ Tomas Van de Weyer zorgt voor smaakbommetjes.

Tevens zal deze avond de jaarlijkse verkoop van onze Sint-Antoniusbeuling starten! Slechts enkele weken per jaar te koop en OP=OP.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Slagerij Van de Weyer
Kapelsestraat 18
2950 Kapellen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 18 januari 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links
Trefwoorden Streekproducten, Ambacht, charcuterie, Sint-Antoniusbeuling, Opendeur