U bent hier:

Doe de groeten aan de ganzen - hetpaleis & De Nwe Tijd/ Freek Vielen

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Precies één jaar geleden ging de hond van broer en zus dood. En dus vieren ze feest. De taart is net aangesneden, de limonade uitgeschonken wanneer de bel gaat. Daar is het bezoek, genaamd De Dood. En dat blijkt heel gezellig.
Freek Vielen creëerde samen met Danny Ronaldo, Margo Verhoeven en Tim David een wonderlijke en wonderschone wereld waarin ze samen met het publiek het leven én de dood vieren.
Op algemeen verzoek speelt Doe de groeten aan de ganzen terug in hetpaleis, nu in de grote zaal. Wel maar vier dagen, scuus.
taaliconen

Info

Links
Waar hetpaleis
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 februari 2021 tot 7 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 15,00 €; Basistarief Tickets: 15,00 €; kinderen en jongeren (-18) standaard: 8,00 €; kinderen en jongeren (-18) Tickets: 8,00 €; studenten (-24) en sectorpas standaard: 12,00 €; studenten (-24) en sectorpas Tickets: 12,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie hetpaleis
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Doe de groeten aan de ganzen - hetpaleis & De Nwe Tijd/ Freek Vielen op UiTmetVlieg.be