U bent hier:

Docu&Debat: Third Act

+1 punt

Film Documentaires en reportages

Het leven is een schouwtoneel, maar wat als het doek bijna valt? Leo is 80 en reist de wereld rond met het internationaal dans- en theatercollectief Peeping Tom. Actief zijn, creatief zijn en in het gezelschap verkeren van jonge, energieke mensen houdt hem jong. In het stuk Vader’ speelt hij een man die door zijn zoon wordt achtergelaten in een bejaardentehuis, gedumpt. Lokale senioren spelen de andere bewoners van het rusthuis. Ook voor hen is creatief zijn een belangrijk onderdeel van hun leven. Thuis, in België, is het Leo’s vrouw die in een instelling zit en wacht op haar man.
In Third Act’ worden de verhalen uit de voorstellingen verweven met die van de acteurs en de lokale extra’s’. Hun persoonlijke verhalen bieden een inzicht in ouder worden, hier en in andere landen en culturen. Hoe wil jij de derde leeftijd’, de laatste akte van je leven, doorbrengen en kan je dat zelf beslissen? Zal er iemand zijn die voor jou zorgt wanneer het doek bijna valt?

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Nekkersdal
Emile Bockstaellaan 107
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 september 2019
Prijs
Basistarief: 5,00 €

€ 5,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GC Nekkersdal
Contact info@nekkersdal.be
Links
Trefwoorden Cultuurbon , vgc
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS