U bent hier:

Distortion, a Hymn to Liberty

+1 punt

Concert Klassieke muziek

Geen vrede zonder oorlog: Neve, Brossé & Sioen samen in concert
Verenigd staan we sterk! Dat bewijzen de prominente componist Dirk Brossé, de energieke jazz-vedette Jef Neve en de sympathieke singer-songwriter Frederik Sioen in dit unieke project. Na omzwervingen in Brussel, New York en Düsseldorf, landt hun vredeshymne Distortion, a Hymn to Liberty in Gent. Niet toevallig midden in het Gentse vredesjaar, 100 jaar na het einde van de Groote Oorlog.

Met de luxe van een artistieke carte blanche gaven ze elk hun invulling aan dit thema, elk met hun eigen muzikale taal. Het eindproduct klinkt evenwel als een eensgezind artistiek statement.

De boodschap van Distortion, a Hymn to Liberty, is immers duidelijk: voor er sprake kan zijn van ultieme vrijheid, moet de mens eerst vrede nemen met zijn onvoorspelbare bestaan.

De drie levende legendes delen het podium met sopraan Hanne Roos en het Belgian National Orchestra. Zo verenigt dit concert, geheel passend, het kruim van onze eigen muziekscène. Een genot voor ieder die zijn oor out of the box te luisteren wil leggen!

Concert van de Stad Gent. Met de gewaardeerde steun van de Vlaamse Overheid en Belfius.

UiTPAS
Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, geniet van 80% korting op vertoon van de UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van Tickets Gent.

Info

Waar Concertzaal van Muziekcentrum De Bijloke
Godshuizenlaan 2
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 20 september 2018
Prijs
Basistarief: 20,00 €; (1): 32,00 €

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gent Festival Van Vlaanderen
Contact 09/225 01 01
Links
Trefwoorden Oost-Vlaanderen, Gent Festival van Vlaanderen, Gent Festival, #concert, Strijd mee voor vrede, Concertzaal van Muziekcentrum De Bijloke

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS