U bent hier:

Dirty God

Film Drama

Een jonge vrouw worstelt met de acceptatie van haar verminkte gezicht. Ze is niet in staat contact te maken met haar dochter. Ze vindt afleiding in anonieme online seks, totdat een ontmoeting uit de hand loopt en ze op gewelddadige manier wraak neemt.
Jade woont samen met haar 2-jarige dochter bij haar moeder in een arbeiderswijk in Londen. In de bloei van haar leven heeft een wraakactie van haar ex haar achtergelaten met blijvende littekens. Het bruisende nachtleven was voor Jade en haar vriendinnen een wekelijks hoogtepunt, maar tegenwoordig wordt ze in clubs geconfronteerd met starende blikken. Hierdoor wordt ze gedwongen een herdefinitie van schoonheid te vinden. Ondanks alle pijnlijke ervaringen laat Jade zich niet uit het veld slaan, en neemt ze het besluit om de weg naar zichzelf en haar dochter terug te vinden. Dirty God vertelt een verhaal over moed, moederschap en zelfacceptatie in het Londen anno nu.

Dirty God is de openingsfilm van het Internationaal Film Festival Rotterdam en is geselecteerd voor het Sundance Film Festival. Het is voor het eerst dat daar een Nederlandse film tot de hoofdcompetitie weet door te dringen.


Regie: Sacha Polak / Met: Vicky Knight, Katherine Kelly, Bluey Robinson, e.a. / Nederland, VK, België, Ierland, 2019 / 1u44' 

 

Engelse Audiodescriptie beschikbaar via Earcatch 

Info

Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 24 september 2019
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 6,00; 65+: € 6,00; -21/dagstudent: € 6,00; Basisprijs: € 7,00
€ 6,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links
Trefwoorden jongerentip