U bent hier:

Dirk Draulans: 'Samen Voor Ons Eigen' / 1.5AD

+1 punt

SAMEN VOOR ONS EIGEN, EEN LEZING DOOR DIRK DRAULANS
De mens is de slimste diersoort die ooit op aarde heeft geleefd. Maar hoe meer we leren over onszelf, hoe minder we ervan begrijpen. In Samen Voor Ons Eigen gaat bioloog en journalist Dirk Draulans op zoek naar de oorzaken en patronen van het menselijk samenleven.

Zijn we veroordeeld om door het leven te gaan als botte egoïsten? Of moeten we ons meer bewust zijn van onze drang om toch te zorgen voor elkaar? En hoe komt het dat we elkaars gedrag zo slecht kunnen inschatten? 10.000 jaar geleden waren er 6 miljoen mensen, vandaag zijn het er 7 miljard. 10.000 jaar geleden was de wereld onoverzichtelijk groot, vandaag brengt Facebook ons in realtime in contact met mensen op alle continenten. We hebben ons met succes aangepast aan de groeiende complexiteit van ons sociale leven. Dirk Draulans beschrijft hoe dat in zijn werk is gegaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Muziekclub 4AD
Kleine Dijk 57
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 23 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 9,00 €; Leden: 7,00 €; UiTPAS Kansentarief: 2,20 €

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Westhoek: € 1,8

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 1,8

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub 4AD

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS