U bent hier:

Dirk Braeckman

+1 punt

Tentoonstelling Fotografie

Dirk Braeckman vertegenwoordigde in 2017 ons land op 57ste Biënnale van Venetië. Zijn tentoonstelling in het Belgisch paviljoen kon op heel wat belangstelling rekenen. Die tentoonstelling vormt nu het vertrekpunt voor een dubbeltentoonstelling van Dirk Braeckman in M-Museum Leuven en BOZAR Brussel.
De tentoonstellingen zijn complementair en belichten afzonderlijke aspecten van zijn veelzijdige praktijk. In M krijg je de experimentele kant van Braeckman te zien. In twee zalen gunt de kunstenaar je een unieke blik in zijn donkere kamer en toont hij kleiner werk op papier in reeksen. Zijn onderzoek naar nieuwe media komt ook aan bod. Zo realiseert hij een grote projectie op maat van M.

In de tentoonstelling in BOZAR toont Braeckman een twingtal werken op maat van de architectuur van Victor Horta. Centraal staan zijn monumentale prints, nieuw werk en een selectie oudere beelden die in het verlengde van de tentoonstelling in Venetië liggen.

Curator: Eva Wittocx
Coproductie: M-Museum Leuven & BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten Brussel

TIP
Heb je de tentoonstelling van Dirk Braeckman in M bezocht? Bewaar dan zeker je toegangsbewijs, want op vertoon van je M-ticket krijg je € 2 korting op de tentoonstelling van Braeckman in BOZAR. M-bassadeurs en M-cenassen kunnen deze tentoonstelling gratis bezoeken op vertoon van hun lidkaart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar M – Museum Leuven
Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 februari 2018 tot 29 april 2018
Prijs
Basistarief: 12,00 €; 0 t.e.m. 18 jaar, cultuurkaarthouders KU Leuven, ICOM/IKT, lerarenkaart, gidsen, personen met beperking en begeleider, pers, studenten kunsthogescholen: 0,00 €; Kortinghouders (type 1): 5,00 €; Kortinghouders (type 2): 10,00 €; M-bassadeurs & M-cenassen: 0,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie M – Museum Leuven
Contact bezoekm@leuven.be
+32 (0)16 27 29 29
Trefwoorden Complementaire tentoonstelling van Dirk Braeckman

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS