U bent hier:

Dimanche (Zondag)

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Het zit eraan te komen… De mensheid is er niet in geslaagd zich aan de nieuwe ecologische situatie aan te passen. Dit is het officiële einde van de wereld zoals we die kennen. In een klein gebouw in het centrum van de stad staat een gezin op punt om samen de zondag door te brengen. Dat is een traditie in dit gezin.

 

Maar plots beginnen de muren te beven, buiten waait er een orkaanachtige wind en het regent pijpenstelen. En dat is nog maar het begin. Te midden van de chaos trachten de protagonisten desondanks een normaal gezinsleven te leiden.

 

Tegelijkertijd doen drie natuurjournalisten hun best om deze ondergang te documenteren. Zij filmen met hun beperkte uitrusting de laatste nog bestaande diersoorten: drie wilde dieren, die weldra zullen uitsterven.

 

Tussen droomfictie en feitelijke realiteit schetst Dimanche (Zondag) een geestig en teder portret van de menselijke verbazing over de oncontroleerbare natuur. Via deze insteek bestudeert Dimanche (Zondag) de vindingrijkheid en koppigheid van de mensen, die zich vooral richten op de handhaving van hun dagelijkse gewoonten en zelfs zo ver gaan dat ze ondanks alle chaos en de ecologische ondergang aan hun normaliteit blijven vasthouden.

 

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar. Laat je hierdoor niet afschrikken: wij zagen de voorstelling en ze is absoluut een must see voor iedereen die graag verwonderd wordt door beeldend theater.

 

In het kader van de voorstelling is het mogelijk pasta (spaghetti of macaroni) te nuttigen in café de Werft. Ben je vegetariër of veganist? Ook dat kan, maar gelieve dit te melden bij je reservering!

Reserveren kan via de website van de Werft.

Info

Waar CC De Werft
Werft 32
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Werft
Contact info.dewerft@geel.be