U bent hier:

Dijf Sanders / 1.5AD

+1 punt

Een zinkend gat in uw emotioneel leven door het gebrek aan reizen? Geen nood! Dankzij klankknutselaar Dijf Sanders vertoef je dit najaar in Nepal, Tibet, China en India. Gedreven door een blik vol verwondering sprokkelt Sanders field recordings bijeen, tastbare emotionele opnames, die geuren, smaken en kleuren naar zijn jongste buitenaards avontuur genaamd PUJA.
Multi-instrumentalist en componist Dijf Sanders, in een vorig leven één van The Violent Husbands en deel van Teddiedrum, is een muzikale veelvraat. Hongerig naar exotische imperfecte klanken, eclectische beats en esoterisch monnikengezang, gulzig voor techno-geïnspireerde mantra’s, spaarzame perfect geplukt sitarnoten en repetitieve ceremoniële drones, creëert Sanders een geheel eigen muzikale taal. Het Fenomeen Sanders leunt lichtjes aan bij broeierige psychedelica, elektronica à la Amon Tobin of jazz voor gevorderden, maar is bovenal een homemade man, die zijn fascinerende mengsels brouwt op basis van uitheemse en bizarre vondsten.

Met de opnamerecorder onder de arm reisde hij in 2017 voor het album JAVA richting Indonesië, deze keer snoof hij klanken, aroma’s en texturen op in Nepal, Tibet, China en India. Het resultaat PUJA (2020) bulkt van bijzondere ideeën, tranceachtige songs en bezwerende sounds. 12 nummers lang regeert en dirigeert Sanders zijn orkest richting koortsdroom. Live doet hij deze truc moeiteloos over samen met saxofonist Mattias De Craene (MDCIII, Nordmann) en drummer Simon Segers (Black Flower, De Beren Gieren). Dijf Sanders droomfabriek voert je meedogenloos mee en bedwelmt je als een wierookstokje on acid. Welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Muziekclub 4AD
Kleine Dijk 57
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 30 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 12,00 €; Leden: 10,00 €; UiTPAS Kansentarief: 2,80 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Westhoek: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub 4AD
Trefwoorden Bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS