U bent hier:

Digitale actie: Raamboodschappen in Kortenberg

Vandaag is het sociaal leven heel beperkt en is wandelen een activiteit dat iedereen doet dezer dagen. Om wat meer uit ons kot te komen en een wandeling wat op te leuken willen we iedereen vragen om de komende weken warme zinnen, gedichten en/of tekeningen aan te brengen op ramen aan de straatkant in Kortenberg. Zoals jullie zien hebben de Kapstok en de bib de eerste aanzet gegeven… Wat heb je hiervoor juist nodig ? Simpel, een krijtstift en een raam. Inspiratie voor een sjabloon kan je online zeker terugvinden.
Verstuur uw boodschap naar welzijnshuis@kortenberg.be en maak kans op een leuke prijs! Een onschuldige hand zal in de week van 4 januari drie creaties uitkiezen. Zij zullen gecontacteerd worden om de prijs in ontvangst te nemen. Deze actie loopt van 20 november tot 3 januari 2021.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Administratief centrum
Dr.V.De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeentebestuur Kortenberg
Contact welzijnshuis@kortenberg.be
027553070