U bent hier:

Digitaal Café

Cursus of workshop Computer en techniek

In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet of Ipad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen.  Het is dus geen gewone cursus. Deze keer gaat het over streamen van muziek, film en radio naar je smartphone of tablet.. 
In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet of Ipad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen. Je kan natuurlijk altijd beroep doen op mekaar, het internet en de begeleider. Het is dus geen gewone cursus. Deze keer gaat het over streamen van muziek, film en radio naar je smartphone of tablet.. We demonstreren 3 apps zoals Spotify, Netflix en radio. Daarna ga je zelf aan de slag.

Georganiseerd door Bibliotheek Ronse, Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen - Centrum voor Basiseducatie, Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen vzw, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Info

Waar Bibliotheek Ronse
De Biesestraat 4
9600 Ronse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 20 februari 2018
Prijs
Basistarief: 0.00€
gratis
Reservaties Inschrijven
Organisatie Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Trefwoorden erkend SCVW