U bent hier:

Digitaal Café - Volzet

Cursus of workshop Computer en techniek

In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet of Ipad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen. Het is dus geen gewone cursus. Dit Digitaal Café gaat over hoe je de gps van je tablet of smartphone kan gebruiken om ergens gemakkelijker te geraken, met de trein, te voet, de auto, ... .
In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet of Ipad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen. Je kan natuurlijk altijd beroep doen op mekaar, het internet en de begeleider. Het is dus geen gewone cursus. Dit Digitaal Café gaat over hoe je de gps van je tablet of smartphone kan gebruiken om ergens gemakkelijker te geraken, met de trein, te voet, de auto, ... We demonstreren 3 apps, daarna zetten we je aan het werk.

Georganiseerd door Bibliotheek Ronse, Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen - Centrum voor Basiseducatie, Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen vzw, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Info

Waar Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen vzw
Spinstersstraat 36
9600 Ronse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 30 januari 2018
Prijs
Basistarief: 0.00€
gratis
Reservaties Inschrijven
Organisatie Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Trefwoorden erkend SCVW