U bent hier:

DiaBETERaanzee: 2-daagse voor mensen met diabetes type 2

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Op zoek naar meer energie en minder medicatie?
Diabetes type 2 is sterk gelinkt aan onze levensstijl. Door gezond te eten, voldoende te bewegen, stress te reduceren en een goede nachtrust vermindert het risico op deze ziekte drastisch.
Heb je (pre)diabetes of gebruik je medicatie/insuline? Door een aanpassing van je levensstijl kan je de ziekte uitstellen en de medicatie terugschroeven

Tijdens deze 2 daagse DiaBETERaanzee (met opvolgdag in januari) leer je wat diabetes type 2 is, hoe je lichaam precies werkt en wat een andere leefstijl voor jou kan betekenen. Je krijgt praktische handvatten voor een nieuw voedingspatroon en leert alles over zelfregie.

Daarnaast schenken we uitgebreid aandacht voor de veranderingen die je fysiek, mentaal en emotioneel doormaakt. Het begeleidingsteam en de groepsdynamiek ondersteunen je hierbij. De algemene begeleiding wordt voorzien door Fabienne Vermote, in samenwerking met Dr. Anne Maes.

‘DiaBETERaanzee’ en Samana kiezen voor een multidisciplinaire aanpak gericht op het onder controle houden van diabetes type 2 met een aangepaste leefstijl en minder medicatie: in 6 maanden leer je je voeding , beweging en ontspanning inzetten als medicijn.

Een organisatie van DiaBETERaanzee en SAMANA vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Charmehotel Kruishof
Kruishofstraat 1
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Leeftijd 25+
Prijs
Basistarief: 185,00 €
€ 185,0
Reservaties
Contact 02 246 47 94
Links