U bent hier:

Denderroute zomerzoektocht rondom Geraardsbergen - 'Het mysterie van de Zwarte Bende'

Wordt het Rome, Venetië, Boedapest of toch liever Londen of Parijs? Neem deze zomer deel aan deze ontspannende auto- of fietszoektocht van ongeveer 30 km en maak kans op een waardebon voor een citytrip naar keuze bij Connections of een van de vele andere mooie prijzen. Voor meer dan 1000 euro aan leuke prijzen te winnen!
Deelnemen kan op een of meerdere dagen naar keuze tussen 1 mei en 31 augustus. De zoektocht vertrekt en eindigt in Geraardsbergen maar kan ook vanuit Galmaarden gestart worden. Formulieren in dienst toerisme Geraardsbergen en Galmaarden verkrijgbaar.

Prachtig parcours langs feërieke groene plekjes van de Denderstreek en langs belangrijke plaatsen uit het waargebeurde verhaal van de Zwarte Bende, met vooral rustige, landelijke wegen en mooie vergezichten. Van de Dierkost op de Vesten zetten we koers naar Moerbeke en Galmaarden met het oude gehucht Sint-Paulus, de Wilderberg, de ‘Calogne’ en het pittoreske plekje ‘de Ratte’ bij de Markrivier, om daarna via de Sint-Leonarduskapel en de landelijke kronkelwegjes van het gehucht ‘Achter den Bos’ koers te zetten naar het prachtige uitzicht bij de Congoberg. Langs het rustige dorpje Grimminge en via het boeiende natuurcentrum De Helix keren we terug naar de legendarische Muur. 30 korte vragen oplossen waaronder een ‘mini-fotozoektocht’ op een kort stukje parcours, met 8 gemakkelijk te vinden foto’s.

30 korte vragen oplossen waaronder een ‘mini-fotozoektocht’ op een kort stukje parcours, met 8 gemakkelijk te vinden foto’s.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Toeristisch Infokantoor voor Stad en Streek 'De Permanensje'
Markt z/n
9500 Geraardsbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 mei 2019 tot 31 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Organisatie Zoektochtvereniging ROS