U bent hier:

Deer Diana - Pascale Platel

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Deer: hert; hertje; jachtbuit
Deer: speling op ‘dear’: liefste; lieve
Diana: Godin van de jacht
Deer Diana, gij goddelijke prooi,
hoe is het in godsnaam zover kunnen komen?
"Ik ken Diana van op school. We wilden alle twee dolgraag kleuterleidster worden en les geven aan de freubels, in de freubelklas. Diana deed niets liever dan zoveel mogelijk freubels in haar armen nemen en dan rondzwieren. In ‘t klein zwembad van de Rooiegem kon ze dat zelfs met vier tegelijk. Ik was meer diegene die de zwemkostuums mocht uitwringen in diene pers op de chloorgang en mijn haar zat er soms tussen en dan werd ik gescalpeerd. We hadden alle twee een eetprobleem, maar we wisten het niet van elkaar.
We dachten gewoon dat we normaal waren.
Hahaha, grappig, hé?"
Deer Diana is de nieuwste voorstelling van Pascale Platel.
Ze speelde ze voor het eerst de voorbije bloedhete zomer tijdens de Gentse Feesten. Avond na avond vulde de zaal zich tot in de nok. Binnen was het niet te warm, net goed. Pascale schoot haar pijlen in het hart van de mensen.
Pascale Platel staat al meer dan 25 jaar in het vak. Ze poseert, ze presenteert, ze publiceert, maar in de eerste plaats is ze verhalenvertelster. Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel