U bent hier:

Deel Mij : Veerle Malschaert (Comedy try-out) - org :Meaningfool

Theatervoorstelling Humor comedy

Veerle Malschaert : DEEL MIJ (try-out)
Hier sta ik
Met mijn hart in mijn handen, sta ik hier voor u.
Want ik wil delen.
Met u. En met u en u en u.
Ge krijgt allemaal een stukje
Er is genoeg voor iedereen.
Deel mij, deel u en puzzel ons weer samen.

Veerle Malschaert is eenzaam! Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van. In haar nieuwe onewomanshows gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het waarschijnlijk ook, eenzaam, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z’n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid, ze geeft u haar hart in handen. Leg het uwe ernaast, doe ze beide weer sneller slaan!

Deel mij is een tragikomische voorstelling over chronisch contacttekort, koddige en bange buitenstaanders, vrolijke virtuele vrienden, trouwen met jezelf en eenzaamheid tot de dood ons scheidt. Veerle Malschaert zal een uitbundig nieuw licht werpen op de duistere kwestie van onze verborgen verlatenheid en zal zo onze eenzaamheid voorgoed verslaan.
De pers over Veerle Malschaert.
Als kunst een persoonlijke expressie is van de diepste gevoelens, is er zelfs geen vergelijking mogelijk. Dan scoort Malschaert per definitie een stuk beter, als comédienne èn als actrice. De eerste mannelijke comedian die zich zo blootgeeft, moet allicht nog geboren worden (De Standaard)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Den Bonten Os
Molenbergstraat 20, 9340 Lede
9340 Lede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 1 juni 2018
Prijs
Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 12,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Meaningfool
Links
Trefwoorden Comedy, Veerle Malschaert, lede