U bent hier:

De Zotte 50 van Gheel

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

De Zotte 50 van Gheel is een wandeldag waarop 5 afstanden gewandeld worden. Voor de afstanden van 5 – 10 – 17 – 20 km kan je ter plaatse inschrijven en vertrekken. Voor de 50 km moest je reeds ingeschreven zijn en alle plaatsen zijn volzet.
De Zotte 50 zorgt voor een authentiek parcours en een fijne organisatie. Alle afstanden kronkelen langs trage wegen, bossen en natuurgebieden.
Korte afstanden:
De 5 km is de kortste afstand die ook voor de recreatieve G-sporters is er aangepast. De 10 km gaat richting Kempens kanaal. De 17 km duikt natuurgebied De Neerhelst in en maakt z’n bocht in St Jozef Olen. De 20 km neemt de unieke knuppelpaden van het natuurgebied de Mosselgoren er nog met plezier bij. Inschrijven vooraf moet niet en kan niet. Deelnameprijs is 1,5 euro (kwb-leden € 1,20). Starten vanaf 8 uur. Einduur om te starten: 5-10-17 km tot 15 uur / 20 km tot 14 uur. Meer info op de website van De Zotte 50 van Gheel.

Goed zot:
Meer dan 80 vrijwilligers zijn die dag paraat om alles in goede banen te leiden. Die 80 zijn ook een beetje zot en dat helpt om de deelnemers een prettig gevoel te geven.
De waardering voor De Zotte 50 van Gheel vanuit de deelnemers groot en dat wordt op facebook en op andere wandelevenementen niet onder stoelen of banken gestoken.

Sociaal:
De Zotte 50 van Gheel heeft ook een sterke sociale tint. Rondom de Warmste Week van Studio Brussel organiseert De Zotte 50 van Gheel bijna elk jaar een Walk for Life. De opbrengst gaat naar een goed doel in Geel of de nabije omgeving: bv. vzw ’t pASSt, Esperanza, Akabe, Al-Arm, Fietsbieb … . Mooi toch!

Samenwerken:
De Zotte 50 van Gheel is aangesloten bij de wandelfederatie FALOS. De Zotte 50 van Gheel is een organisatie van kwb-Larum i.s.m. meerdere sponsors en praktische steun van stad Geel.

Info en vragen:
Ga naar de website van De Zotte 50 van Gheel en vul het contactformulier in.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Voetbalstadion Leunen ASV Geel
Rauwelkoven 43 B
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 mei 2020
Prijs
Basistarief: 1,50 €; kwb-leden: 1,20 €
€ 1,5
Organisatie kwb Larum
Trefwoorden recreatief, natuur, wandelen